Geltonpelekis tunas – papilvės filė alyvuogių aliejuje 500 g.
Geltonuodegio tuno pilvo filė alyvuogių aliejuje – delikatesas, kuriame dera sodrus tuno skonis ir alyvuogių aliejaus švelnumas. Geltonpelekis tunas pasižymi tvirta tekstūra ir švelniu skoniu, todėl yra populiarus jūros gėrybių mėgėjų pasirinkimas. Ypač vertinama pilvo filė dėl savo švelnumo ir sultingumo. Alyvuogių aliejus dar labiau sustiprina skonį ir kiekvienam kąsniui suteikia sodrumo.
Geltonuodegio tuno filė gaminama iš kruopščiai atrinktų geltonuodegių tunų, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė. Atrenkamos tik šviežiausios ir nepriekaištingos žuvys, todėl produktas yra skanus ir maistingas. Tunas kruopščiai išfiliuojamas, daug dėmesio skiriant kaulų ir priemaišų pašalinimui. Šis kruopštus procesas užtikrina, kad kiekviena filė būtų aukščiausios kokybės ir be jokių nepageidaujamų elementų.
Tuno pilvo filė švelniai konservuojama alyvuogių aliejuje, kuris ne tik suteikia žuviai skonio, bet ir padeda išlaikyti jos drėgmę bei minkštumą. Alyvuogių aliejus žinomas dėl savo naudingųjų savybių sveikatai – jame yra sveikų riebalų ir antioksidantų, kurie gali skatinti širdies sveikatą ir mažinti uždegimus. Išsaugant pilvo filė alyvuogių aliejuje ne tik pagerėja skonis, bet ir padidėja maistinė vertė.
Alyvuogių aliejuje patiekti geltonpelekio tuno pilvo filė yra daugybė galimybių. Šiomis filė galima mėgautis atskirai kaip paprastu, bet elegantišku užkandžiu, patiekiamu su traškia duona ir apšlakstytu alyvuogių aliejumi. Jų taip pat galima dėti į įvairius patiekalus, pavyzdžiui, salotas, makaronus ar net sušių suktinukus. Dėl šių pilvo filė universalumo kulinarinis kūrybiškumas yra begalinis.
Viena iš priežasčių, kodėl geltonpelekio tuno pilvo filė alyvuogių aliejuje taip vertinama, yra išskirtinis jos skonis. Riebios pilvo mėsos ir alyvuogių aliejaus švelnumo derinys sukuria prabangų skonį, kurį sunku atkartoti. Turtingą tuno mėsą papildo žemiškos alyvuogių aliejaus natos, todėl gaunama harmoninga skonių pusiausvyra, kuri tikrai patiks net išrankiausiam gomuriui.
Mes rekomenduojame: Geltonpelekis tunas – papilvės filė alyvuogių aliejuje 500 g.
Sudedamosios dalys: Geltonuodegio tuno papilvės filė (71%) (thunnus albacares), alyvuogių aliejus (27%) ir druska.
Vidutinė maistinė vertė 100g:
Energetinė vertė: 811kJ / 194kcal
Riebalai: 9,0g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 3,02g
Angliavandeniai: 0g
Iš kurių cukrų: 0g
Baltymai: 28,22g
Druska: 1,59g
Tūris: 500ml
Netto masė: 500g
Nusausinta masė: 325g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.