Geltonpelekis tunas alyvuogių aliejuje 3 indeliai po 80 g.
Geltonuodegis tunas alyvuogių aliejuje – populiarus ir skanus jūros gėrybių mėgėjų pasirinkimas. Geltonpelekis tunas, dar vadinamas ahi tunu, yra labai vertinamas dėl tvirtos tekstūros ir sodraus skonio. Alyvuogių aliejuje konservuotas tunas įgauna nepakartojamą ir pikantišką skonį, išryškinantį jo natūralų aromatą. Švelnaus geltonuodegio tuno ir švelnaus bei vaisinio alyvuogių aliejaus derinys sukuria puikią kulinarinę patirtį.
Konservuojant geltonpelekius tunus alyvuogių aliejuje kruopščiai atrenkama šviežiausia žuvis ir supilstoma į aukštos kokybės alyvuogių aliejų. Šis metodas padeda išlaikyti žuvies vientisumą ir šviežumą, o aliejus ją prisotina aromatų. Alyvuogių aliejus veikia kaip natūralus konservantas, išlaikantis žuvį drėgną ir neleidžiantis jai sugesti. Be to, aliejus tunui suteikia prabangaus sodrumo, todėl jį valgyti dar maloniau.
Vienas iš geltonpelekio tuno alyvuogių aliejuje privalumų – jo universalumas gaminant maistą. Konservuotus tunus galima naudoti įvairiuose receptuose – nuo paprastų salotų iki gurmaniškų makaronų patiekalų. Tvirtas jo skonis puikiai dera su įvairiais ingredientais, todėl jo kulinarinės galimybės yra neribotos. Gelsvauodegis tunas alyvuogių aliejuje bet kokiam patiekalui suteikia gilumo ir sudėtingumo, nesvarbu, ar jis būtų sumaišytas su šviežiais žalumynais ir daržovėmis, ar įmaišytas į kreminį makaronų padažą.
Geltonuodegis tunas alyvuogių aliejuje yra ne tik skanus, bet ir maistingas pasirinkimas. Tunas yra puikus liesų baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir įvairių vitaminų bei mineralų šaltinis. Šios maistingosios medžiagos būtinos gerai sveikatai palaikyti ir optimalioms organizmo funkcijoms palaikyti. Alyvuogių aliejus dar labiau padidina patiekalo maistinę vertę, nes jame yra širdžiai naudingų mononesočiųjų riebalų ir antioksidantų.
Renkantis geltonuodegius tunus alyvuogių aliejuje, svarbu rinktis aukštos kokybės produktus, kurie yra tausiai išgauti ir atsakingai pagaminti. Ieškokite prekių ženklų, kurie pirmenybę teikia etiškos žvejybos praktikai ir naudoja aukščiausios kokybės ingredientus. Taip užtikrinamas ne tik geriausias skonis, bet ir palaikomi aplinkai draugiški žvejybos metodai.
Mes rekomenduojame: Geltopelekis tunas alyvuogių aliejuje 3 indeliai po 80 g.
Sudedamosios dalys: Geltonpelelkis tunas (Thunnus albacares), alyvuogių aliejus (35%) ir druska.
Vidutinė maistinė vertė 100g:
Energetinė vertė: 826,78 kJ / 197,6 kcal
Riebalai: 12,16g
iš kurių sočiųjų 1,7g
Angliavandeniai: <0,5g
Iš kurių cukrų: <0,5g
Skaidulos: <0,5g
Baltymai: 22,09g
Druska: 2g
Tūris: 85ml
Netto masė: 77g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.