Marinuotos alyvuogės specialaus recepto

4,30 6,90 
3,23 5,18 

Alyvuogės Verdial marinuotos su morkomis, raudonaisiais pipirais, česnakais ir prieskoniais. Unikalaus skonio ir puikios kokybės produktas.

Regionas:
Andalūzija

 

Prekės kodas - Kategorija
Marinuotos alyvuogės specialaus recepto

Viduržemio jūros širdyje įsikūrusiame mažame kaimelyje egzistuoja iš kartos į kartą perduodamas slaptas receptas. Šis receptas – tai ne kas kita, o marinuotos Verdial alyvuogės, kulinarinis malonumas, perteikiantis saulės nubučiuoto krašto esmę. Šios putlios ir sultingos alyvuogės kruopščiai atrenkamos iš žaliuojančių giraičių, kuriomis nusėtas kraštovaizdis. Kiekviena alyvuogė yra tarsi brangakmenis, kuris laukia, kol bus paverstas gardžiu skanėstu.

Procesas prasideda nuo kruopštaus „Verdial” alyvuogių rinkimo rankomis, užtikrinant, kad į marinavimo indelius patektų tik geriausi egzemplioriai. Tada alyvuogės švelniai nuplaunamos, o jų ryškiai žali atspalviai spindi po krištolo skaidrumo vandeniu.  Paslaptis slypi marinate – harmoningame žolelių ir prieskonių mišinyje, kuris pažadina pojūčius. Šviežio rozmarino šakelė suteikia švelnaus žemiškumo, o sauja smulkinto česnako – aštrumo. Gausiai apšlakstytas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi sukuria aksominę tekstūrą ir padengia kiekvieną alyvuogę auksiniu turtingumu. Kad alyvuogės būtų aitrios, pridedama aitriųjų paprikų.

Alyvuogės, mirkydamos šiame aromatingame mišinyje, sugeria visus skonius ir kantriai laukia savo akimirkos. Laikas čia labai svarbus; už kantrybę atsilyginama dešimteriopai. Dienos virsta savaitėmis, nes alyvuogės pamažu transformuojasi, o jų skoniai susilieja į tobulą harmoniją. Marinatas įsiskverbia į kiekvieną kampelį, o kiekvienas kąsnis sukelia skonio sprogimą.

Galiausiai marinuotomis „Verdial” alyvuogėmis galima mėgautis. Kai vieną įsidedate į burną, persikeliate į kitą pasaulį, kuriame laikas sulėtėja, o kiekvienas kąsnis tampa skonio švente. Iš pradžių traškėdamos alyvuogės tampa aitrios, o po to atsiranda nenugalimas kreminis skonis, kuris išlieka gomuryje. Skoniai šoka skonio receptoriuose, tai Viduržemio jūros regiono palaimos simfonija.

Šios marinuotos alyvuogės – tai ne tik patiekalas, bet ir patirtis. Jos atspindi Viduržemio jūros regiono dvasią, kur maistas yra ne tik maistas, bet ir gyvenimo šventė. Kiekviena alyvuogė pasakoja istoriją, šnabždančią pasakojimus apie saulės nutviekstas giraites ir praėjusias kartas. Su kiekvienu kąsniu tampate šios istorijos dalimi, prisiliesdami prie turtingo paveldo ir tradicijų, suformavusių šį kulinarijos šedevrą.

Mes rekomenduojame: Marinuotos alyvuogės specialaus recepto 420 g.

Sudedamosios dalys: Alyvuogės „Verdial”, vanduo, morkos, raudonieji pipirai, česnakai, druska ir prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis.

Vidutinė maistinė vertė 100g:
Energinė vertė: 828kJ / 198kcal
Riebalų: 19g
Iš kurių sočiųjų: 7.3g
Angliavandeniai: 9g
Iš kurių cukrų: 1g
Baltymai: 3g
Druska: 2.5g

Netto svoris: 720g
Nusausintas svoris: 420g

 

 

Tūris

200 g., 420 g.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Marinuotos alyvuogės specialaus recepto”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis