Geltonpelekio tuno papilvės filė alyvuogių aliejuje 110 g.
Geltonpelekis tunas ir ypač jo pilvo filė alyvuogių aliejuje – delikatesas, kurį labai vertina jūros gėrybių mėgėjai visame pasaulyje. Ši filė pasižymi sodriu skoniu ir švelnia tekstūra, todėl yra populiarus pasirinkimas tiek įprastiems, tiek gurmaniškiems pietums. Sultinga geltonpelekio tuno pilvo filė ir švelnaus vaisių skonio alyvuogių aliejaus derinys sukuria išties išskirtinę kulinarinę patirtį.
Geltonuodegis tunas – itin vertinama žuvų rūšis, garsėjanti tvirta mėsa ir išskirtiniu skoniu. Tuno pilvo dalis yra ypač paklausi dėl didelio riebalų kiekio, kuris suteikia jai sodrų ir švelnų skonį. Šis riebalų marmuringumas ne tik suteikia mėsai skonio, bet ir užtikrina, kad ruošiama filė išliktų drėgna ir minkšta. Geltonuodegio tuno pilvo filė kruopščiai atrenkama ir pjaustoma rankomis, kad vartotoją pasiektų tik aukščiausios kokybės produktas.
Ruošiant geltonpelekio tuno pilvo filė naudojamas alyvuogių aliejus sustiprina natūralų žuvies skonį ir suteikia patiekalui sodrumo. Alyvuogių aliejus pasižymi švelniu, vaisiniu skoniu ir dažnai naudojamas kaip sveika alternatyva kitiems kepimo aliejams. Alyvuogių aliejus, derinamas su subtiliu geltonpelekio tuno pilvo skoniu, sukuria harmoningą pusiausvyrą, kuri pagerina bendrą patiekalo skonį.
Alyvuogių aliejuje keptas geltonpelekio tuno pilvo filė galima ragauti įvairiais būdais. Juos galima patiekti kaip atskirą patiekalą su paprastomis salotomis ar traškia duona arba įkomponuoti į sudėtingesnius receptus, pavyzdžiui, makaronų patiekalus ar suši suktinukus. Dėl šių filė universalumo yra begalė pateikimo ir skonio derinimo galimybių.
Apibendrinant galima teigti, kad geltonpelekio tuno pilvo filė alyvuogių aliejuje yra tikras delikatesas, pasižymintis nuostabiu skonių ir tekstūrų deriniu. Sultingas geltonuodegio tuno pilvas kartu su švelniu, vaisiniu alyvuogių aliejumi sukuria išties išskirtinę kulinarinę patirtį, kuri neabejotinai sužavės net išrankiausią jūros gėrybių žinovą. Nesvarbu, ar ši filė būtų vartojama atskirai, ar įmaišyta į kitus patiekalus, ji tikrai patenkins bet kurio jūros gėrybių mėgėjo troškimą.
Mes rekomenduojame: Geltopelekio tuno papilvės filė alyvuogių aliejuje 110 g.
Sudedamosios dalys: Geltonuodegio tuno papilvės filė (71%) (thunnus albacares), alyvuogių aliejus (27%) ir druska.
Vidutinė maistinė vertė 100g:
Energetinė vertė: 811kJ / 194kcal
Riebalai: 9,0g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 3,02g
Angliavandeniai: 0g
Iš kurių cukrų: 0g
Baltymai: 28,22g
Druska: 1,59g
Tūris: 125ml
Netto masė: 110g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.